Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta \"Bistrita\"


Program audiente:

Col. Constantin FLOREA
Joi 13:00-15:00

Col. Liviu Marcel POP
Marti 13:00-15:00

Lt. Col. Ilie RINZIS
Miercuri 13:00-15:00

Purtator de cuvant:

Lt. Marius RUS
Tel: +40748299990Ultima actualizare site:
23/01/2020 11:00


Data și ora curentă:


Aplicatie localizare 112

Site DSU
Platforma fiipregatit.ro

SIPOCA35

MODELE RAPOARTE CLSU

 • Macheta RAPORT OPERATIV
 • MACHETA SITUATIE CHELTUIELI


 • Program avize-autorizatii

  Copyright ©2007-2020

  I.S.U. "Bistrita".

  Toate drepturile rezervate.

  E-mail de contact:  E-mail transmitere copie dupa cartea de identitate in format electronic:  Documentatia tehnica in format electronic depusa in vederea obtinerii avizului/autorizatiei de securitate la incendiu poate fi:

  - scanata, insotita doar de semnatura electronica a investitorului/beneficiarului

  - in format .pdf sau alte formate, insotita de semnatura electronica a investitorului/beneficiarului si a factorilor care au contribuit la elaborarea documentatiei (proiectanti, verificatori de proiecte, experti tehnici etc.)

  Campania nationala

  Campania nationala

  Schengen
  112

  Sesizati faptele

  de coruptie ale

  personalului

  M.A.I.

  0800.806.806

  linie telefonica gratuita


  Inscrie-te pentru a primi ultimele noutati!

  Feuerwehr Herzogenrath

  o9atitudine.ro
  Promovare Online
Sunteti aici: Prima pagina > Invatamant > Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila
Ultima actualizare: 06 / 12 / 2011 11:45:01.

Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila
"Pavel Zaganescu" Boldesti

Institutie de invatamant postliceal aflata in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si care formeaza maistri militari auto pentru toate structurile Ministerului Administratiei si Internelor precum si subofiteri de pompieri si protectie civila.

Are sediul in orasul Boldesti, judetul Prahova, str. Poligonului nr. 2, telefon 044/12.21.50, fax 044/211.203. Este amplasata intr-un cadru natural deosebit, pe malul stang al raului Teleajen.

Invatamantul din scoala este organizat in conformitate cu standardele nationale, planurile de invatamant fiind avizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii si aprobate de conducerea Ministerului Administratiei si Internelor.

Formarea, atat a maistrilor militari auto, cat si a subofiterilor de pompieri si protectie civila, se realizeaza prin invatamant de zi cu durata de 2 ani.

Cifrele de scolarizare se stabilesc prin dinamica de personal a Ministerului Administratiei si Internelor in raport cu nevoile de formare in aceste domenii.

Fondul de timp destinat formarii viitorilor maistri militari si subofiteri este alocat atat disciplinelor de specialitate, de pregatire militara cat si disciplinelor socio-umane.

Diploma obtinuta in urma sustinerii examenului de absolvire a institutiei de invatamant ii da dreptul titularului ca la trecerea in rezerva sa ocupe functii echivalente in viata civila.

Pe timpul scolarizarii elevii obtin permisul de conducere categoria B, C si E.

La toate disciplinele de invatamant, prin stradania cadrelor didactice, au fost elaborate cursuri, note de curs, culegeri de lectii, etc.

Cadrele didactice isi desfasoara activitatea in catedre, si au o bogata experienta in activitatea practica si in domeniul psihopedagogiei, fiind autori a numeroase lucrari stiintifice de specialitate.

Scoala ocupa o mare suprafata de teren (peste 6 ha) si dispune de:

 • un pavilion cu dormitoare si sali de clasa pentru 300 de elevi;
 • un pavilion comandament pentru conducerea scolii si birouri pentru corpul profesoral;
 • un modern bloc alimentar compus din: bucatarie, depozite de alimente si sali de mese;
 • o sala de spectacole si de conferinte utilizata si in procesul de predare-invatare cu o capacitate de 350 locuri;
 • o biblioteca cu fond de carte atat pentru pregatirea de specialitate, militara, socio-umana cat si beletristica cuprinzand peste 15.000 volume;
 • un laborator de informatica;
 • 5 sali de documentare;
 • un atelier modern pentru desfasurarea activitatilor practice pentru disciplina auto;
 • un poligon auto pentru obtinerea permisului de conducere.

Pentru desfasurarea sedintelor practice la disciplinele de specialitate scoala are in structura un poligon de incercari si experimentari complexe.

In domeniul educatiei fizice si sportului unitatea de invatamant dispune de o utila si bogata baza formata dintr-o sala de sport cu toate utilitatile, un teren de fotbal, doua terenuri de tenis de camp, din care unul cu nocturna, un teren de handbal, aparate de gimnastica si altele pentru pregatirea fizica de specialitate.

Spatiile de invatamant, cazare si masa pentru elevi au fost concepute astfel incat sa asigure conditiile necesare pentru pregatire si petrecerea in mod placut si util a timpului liber.

Elevii au posibilitatea sa-si puna in valoare calitatile fizice, mentale si intelectuale prin participarea la numeroase manifestari cultural-artistice si sportive.